Čomić: DS na čelu promena

Gordana Čomić jedan od kandidata za upražnjenu funkciju predsednika DS-a, u sredu je posetila Vranje i ovdašnji odbor demokrata.

Vranjski odbor DS-a inače je podžao Čomićevu i njenu ekipu u borbi za čelno mesto partije.
„Imamo jedan jedini cilj da uzdignemo i pripremimo DS za izbore 2020. godine, potrebno je ljudima vratiti nadu, i pokazati kako mi demokrate želimo da oslobimo zarobljenu državu, da oslodimo ljude straha i siromaštva i ove arogantne i pre svega neuspešne vlasti“ rekla je Čomićeva za Infovranjske

Čomićeva je napomenula da je DS svesna da ovaj posao ne može da obavi sama, bez građana, i pre svega bez saradnje sa drugim stvankama i opozicionim pokretima.

„Naš plan je da promenimo Srbiju na bolje, da je lako nije ali, da je lakše, ne bi nas zapalo. Nije nam prvi put“ rekla je Čomićeva.

Komentari

Sto ne upalise svetlo kad ste ste snimali izjavu? A da isekli im struju. Sta dalje reci...

Jadnici jadni. Dokle je spala Demokratska stranka. I Vi hoćete da rušite Naprednu stranku i Alesandra Vučića.Vi nemožete a pogotovo gospođa Čomić ne može dobiti u svojoj ulici ni 10 glasa. Strašno, pa koga bre vi hoćete da menjate. Ja ne podržavam ni ove ni one pa vam kažem dajete i to kako vidim "namerno" da sadašnji aktuelni Predsednik države možele lagano da fura u nove pobede. Ne možete da nađete nekog čoveka, pravog borca. Strašno, kakvo dno dna

...lazne demokrate podrzale Gocu Comic, posle izbora sledi raspustanje odbora...

Ови ДС малоумници из КРУГА ДВОЈКЕ се сетили да постоје и места ван Беграда,тек кад постадоше статистичка грешка. Смејурија.Касно.

Podrška za g-dju Čomić. Medjutim, ima u vranjskom DS suspektnih na korupciju. Npr. g-din Janković. Parcela u naselju Češalj, bivša benzinska. Miriše na muljanja u katastru.

Najnovije vesti

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece