Čelnici SNS štite pijanog vozača?

Najviše rukovodstvo Gradskog odbora SNS u Vranju štiti vozača jednog vranjskog javnog preduzeća, koji je imao nezgodu u Leskovcu, jer je predsednik jednog vranjskog mesnog odbora stranke, saznaju InfoVranjske iz izvora u odboru vranjskih naprednjaka.

- Najviše ličnosti SNS u Vranju ne dozvoljavaju nikakve sankcije prema vozaču jednog vranjskog javnog preduzeća koji je imao nezgodu u Leskovcu, bez obzira što je bio "trešten pijan" na dužnosti kada je vozio svog direktora. Saznajem da se radi o čoveku koji je predsednik mesnog odbora u jednom centralnijem delu Vranja i da je miljenik naprednjačkih prvaka, pa ga ovi zato brane od svih mogućih negativnih poseledica "pijanke" na dužnosti - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Zanimljivo je ali i indikativno, izvor InfoVranjskih još uvek nije uspeo da sazna o kom vozaču je reč i o kom javnom preduzeću.

- SNS u Vranju je učinila maksimum napora da velom tajnosti obavije ceo slučaj, a pod direktnom pretnjom se nalazi mali broj lica u stranci koji ponešto znaju o "aferi Leskovac", pa je ime vozača i naziv javnog preduzeća i dalje nepoznanica za lokalnu javnost. Ipak, po onome «zaklela se zemlja raju», verujem da će uskoro biti obelodanjena imena svih učesnika nemilog događaja u Leskovcu -, ubeđen je sagovornik InfoVranjskih.

Ističemo, portal InfoVranjske i angažovani novinari čine masimalan trud i nadljudske istraživačke napore kako bi prvi objavili imena učesnika udesa u Leskovcu koji je snažno zagolicao maštu ovdašnje javnosti, računajući tu i podatke o stepenu alkoholisanog stanja povređenog vozača.

Podsećamo, proteklog četvrtka u centru Leskovca je vozač jednog vranjskog javnog preduzeća zadobio teške povrede kada je na dužnosti bio u vidno alkoholisanom stanju.

D. I. V.

Najnovije vesti

Tončev U VLADI, Boske VAN »

Novica Tončev, potpredsednik SPS i poslanik iz Surdulice, biće ministar bez portfelja u novoj vladi, nezvanično saznaje...

Umorni vršilac dužnosti »

Da naprednjaci (retko) znaju šta rade, naročito kad je u pitanju vranjsko zdravstvo, pokazuje i najnoviji primer.Naime,...
ZutoCvece