ĆUTOLOZI u lovu na MILIONE

Izbori su davno završeni, još 21. juna, ali se i dalje ne zna datum formiranja nove skupštine, pa, sledstveno tome, ni ko će iz Vranja sesti u poslaničke klupe.

Ono što je u ovom času izvesno je da će iz Vranja poslanici biti Momir Moša Stoiljković, bivši direktor „Komrada“, ispred Pokreta snaga Srbije, dok će boje SNS braniti dosadašnji poslanik Slaviša Bulatović i Milan Ilić, mladi „lider“ sa zanimljivim nadimkom Očinji vid, dosad nepoznat u politici, ali koji je ipak bio na veoma visokom, 18. mestu na listi naprednjaka.

Bulatović će u sazivu koji je prošao biti zapamćen po 0 (slovima: NULA) javljanja u Skupštini, mada on to brani time da je radio na terenu, kao i u odborima parlamenta, te se lično angažovao u privatizaciji i investicijama u Vranjskoj Banji.

Opet, ne sme se zaboraviti i da se neki bivši poslanici nisu proslavili – recimo Dragan Stevanović Boske bio je poslanik radikala, a i dan-danas postoji snimak na YouTube gde „kune i proklinje“ sadašnjeg Predsednika, te stranačkog mu šefa, za izdaju radikala i formiranje SNS.

Ni nekadašnji poslanik DS Goran Stefanović nije imao mnogo aktivnosti u Skupštini, ali je ipak posredovao u dovođenju „Geoxa“ u Vranje, te u stavljanju „Jumka“ na noge.

Miroljub Stojčić je (kao pravi socijalista) veliki broj puta za skupštinskom govornicom pozivao za veće angažovanje države na jugu.

Ipak, rekorder po broju skupštinskih javljanja je svakako Dragan Nikolić Nika, poznati vranjski advokat i političar.

Iako mu mnogi zameraju "preletanja" iz stranke u stranku, ostaje činjenica da je Nikolić tokom godina - decenija zapravo - svog poslaničkog rada bio izuzetno aktivan u svim segmentima skupštinskig rada.

U poslednjem mandatu poslanika SNS bio je među najaktivnijima, a na ovim izborima je bio kandidat na listi Zavetnika, koja nije prošla u Skupštinu.

I tako, ostaje pitanje - šta poslanici iz Vranja zapravo rade (i šta će raditi) u republičkoj Skupštini?

Jedni kažu - samo primaju platu, te gledaju da situiraju bližu i dalju familiju, dok drugi misle da se poslanici ništa i ne pitaju već služe samo kao mašina za glasanje.

Ovde nije pitanje, na kraju, ko greši, nego, ko je više u pravu?

NIV

Komentari

Na golo duoe manistra ne pomaze ...tako da i pojedinima ne pomaze ni vlast ni pare
Gol pa gol...
Kad je nekome sudjeno da je budala on je budala onda do kraj...uzalud pokusaji da bude pametan
Tako i ovim nasim strucnjacima...
Golo dupe cel vek ce im je...

SAD CE BULCA DA CUTI JOS 4 GODINE I CE INKASIRA JOS 100000E PLUS DA ZAPOSLI NEKOG JOS EURA PA KAD SE UGRADI U NEKU RASKOPANU ULICU ILI PRODAJU STACIONARA ILI NEKOG DRUGOG IZMISLJENOG POSLA KAO FUDBALSKI STADIONI JOS EURA BICE MUTAV BEG.

Mutavi Bulca a sad i neki ocinji vid pa Mosa pa sve takve budale. Ćute i PRIMAJU lovu

Najnovije vesti

I Mice sit i ovce na broju »

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radni...
ZutoCvece