Ćutanje po KRIVIČNOJ PRIJAVI protiv MANIĆA i njegove supruge

Iako su prosvetni radnici još 2016. godine podneli krivičnu prijavu protiv Aleksandre Manić, Dejana Manića, Tijane Đokić, sekretara OŠ „Svetozar Marković“ Vranje, kao i protiv NN vlasnika privatne pržionice kafe iz Vranja, do danas od nadležnih nisu dobili nikakav odgovor. Grupa prosvetnih radnika prijave je podnela Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, Prosvetnoj inspekciji, Načelniku svih inspekcijskih službi Vranje, Ministarstvu nauke i prosvete, MUP Srbije PU Vranje, a one se odnose na krivično delo falsifikovanja službene isprave iz člana 355 i 356 Krivičnog zakona Republike Srbije.

Podnosioci prijave tom prilikom su naveli da je Aleksandra Manić, tada učiteljica u OŠ „Svetozar Marković“, u trenutku bodovanja i proglašavanja tehnoloških viškova, sa svojim suprugom Dejanom Manićem, inače potpredsednikom Jedinstvene Srbije, uz prećutnu saglasnost direktorke i sekretarice škole, svesno u radnoj knjižici falsifikovale godine radnog staža.

Naime, njoj je tada u radnoj knjižici upisano 13 godina staža, provedenih u privatnoj pržionici kafe, uz saglasnost vlasnika ove pržionice, što je overeno i pečatom, iako je proverom u nadležnom Fondu PIO utvrđeno je da nikada nije radila u ovoj pržionici.

Odgovornost direktorke Tijane Đokić i sekretara škole ogleda se u tome, piše u prijavi, što su svesno izbegle da provere statuse bodovanih radnika kod Fonda PIO i poreskih službi, kao i centralnog registra i utvrde da Aleksandra Manić u tom trenutku ima osam godina radnog staža, a ne 21, kako je prijavljeno prilikom bodovanja.

Ono što je još zanimljivije i što nadležnim organima u mnogome olakšava posao je podatak da je Aleksandra Manić prilikom izbora za direktora OŠ „Dositej Obradović“, na funkciju koju i danas zauzima, prijavila samo osam godina radnog staža.

NIV

Komentari

Ovaj Manda je mutljavina kakve nigde nema, ali pliva baja u svakoj političkoj postavci! Recept za uspeh? Pa samo budi što veća lopina - daleko ćeš da doguras!!!

Ne vrede mu pare i mutljavina kad ima ovakvu odvratnu facu da se uplaši covek. Bože sačuvaj kakvi su VLAST. Rugove.

Сељачка посла џибера доњоврањсих.

Glasali smo, izabrali smo i zaslužujemo sve što nam se događa! Kada predstavnici naroda čine kriminalna dela i mi kao glasači smo saučesnici! Ukratko, nema razlike između tih ljudi koje pljujete i većine naroda u Srbiji! Mi smo stoka, u većini naravno!

Menadzerka za prodaju kafe.Ha ha, sad joj porasla pamet.

Najnovije vesti

NIKA se VRAĆA u politiku »

Dragan Nikolić Nika, poznati advokat i raniji poslanik iz Vranja u čak tri mandata, nalazi se na 18. mestu izborne liste...
ZutoCvece