ĆUKOVAČKI PAKAO: Ne daju im da sređuju selo ni svojim parama! (FOTO)

Život u selu Ćukovac, na samo pet kilometara od Vranja toliko je nepodnošljiv da su meštani rešili da sami uzmu stvar u svoje ruke.

Ali, ni to ne samo da ne ide glatko, nego ne ide nikako.

Selo je razrovano i razlokano, sokaci su neprohodni, i „vrraćamo se u 12. vek“.

U toj situaciji meštani su preko svoje Mesne zajednice (vidi sliku), delovodni broj 514/20, tražili od „Urbanizma“ dozvolu da sami srede ulice, ali uzalud!

- Bila je inspekcija, videla, i ništa nam nije odgovorila. Ajde razumem da oni moraju da plaćaju, ali ovo ćemo platiti mi meštani, oni samo da daju dozvolu. Pa ni to! – ogorčen je jedan od meštana Ćukovca.

Makar i letimičan pogled na fotografije pokazuje dokle je sve to došlo - život je to nedostojan čovek, ne samo modernog doba.

I dokle vlast da ćuti i krije se?

Ljudi, dokle?

SSB

Komentari

RIKI NEKA GA CISTI I OVAKO NICEMU NE SLUZI NIGDE

Riki ? To li onaj njihov razbojnik, silovatelj i lazni pravnika haha a sada strucnjak za gradsku cistocu, sef odseka za cigosi haha

Sto se tice zahteva za davanje suglasnosti, isti ce biti prosledjen nadleznom ministarstvu gradjevine da nalozi gradu Vranju da izlaskom komisije na licu mesta da predlog o uredjenju ulica i ostalo.

Za bolje i nisu i to im je mnogo

Najnovije vesti

A od policije – televizor »

Kako javljaju čitaoci sa lica mesta, i to potkrepljuju fotografjama, kad si policija u Vranju bukvalno možeš – sve.Ulica...
ZutoCvece