«Novi dom» POTOPIO Banjčane

Podrumske prostorije u zgradi u glavnoj ulici Kralja Petra Prvog Oslobodioca broj 79 u Vranjskoj Banji su potopljene atmosferskom vodom usled velikih kišnih padavina.

Pretpostavlja se da je krivica i odgovornost «Novog doma» iz Vranja koji je tokom toplifikacije tog dela Banje raskopao trotoare i zatrpao zemljom odvodni kanal i time uzrokovao plavljenje podruma u pomenutoj zgradi.

Stanari ove zgrade žestoko negoduju zbog štete koju su pretrpeli plavljenjem podrumskih prostorija.

- Udesio nas je «Novi dom», raskopali su teren iza zgrade, oštetili trotoar, iskopanu zemlju nisu uklonili, zatrpali odvodni kanal, pa je kišnica, umesto da normalno otiče, ponirala kroz deo gde je uklonjen beton sa trotoara i napunila nam podrum vodom - jadikuju stanari zlosrećne zgrade.

Stanari ne štede «komplimente» na račun «Novog doma».

- Kad su završili sa uvođenjem grejanja, «Novi dom», koji nam je ruku na srce uveo grejanje termalnom vodom, nije vratio teren u prvobitno stanje, pa nam je nezapamćena kiša pre dva dana napunila podrum vodom - ističu stanari.

Pogled na podrum je jeziv i zastrašujući, mutna voda duboka do 70 centimetara, tegle sa zimnicom plutaju po vodi, a stanari ne mogu da priđu i krenu sa čišćenjem svojih podrumskih prostorija.

- Strašno, ostali smo bez zimnice, pamtićemo uvođenje grejanja i «Novi dom» koji je glavni krivac za ovu našu nevolju. Zimnicu ćemo da bacimo, ali moramo da sačekamo da se voda povuče - gnevi su stanari.

S. Kostić

Komentari

A,bre,kad ga napišete,čovek će pomisli da je smak sveta. A istina uvek nekako drukša... Aj što ste pogrešili broj zgrade,vise-manje,nego vredjate zdrav razum. Prvo,nijedna tegla s ajvar ili turšiju,ne može da pliva po vodu duboku 30-40cm (nikako 70cm!). Drugo,ta zgrada je UVEK imala problem s atmosfersku vodu,mnogo pre nego sto je bespravno postavljena šupa iza nje ili sto je provodjena voda i kanalizacija u bespravnu radionicu,takodje iza te zgrade. Treće,i poslednje,vaše lične frustracije Novim domom ne mogu nikako da umanje značaj koji ima početak uvodjenja grejanja na toplu vodu. Živi i zdravi bili!

Bravo za komentar, mislim da biste bili dobar pisac ili možda čak i direktor. Nemojte se zamarati oko ove poplave u zgradi, neka stanari sami duboko umrtve vodu, pa će ona sama da se povuče. Morali ste da naglasite da pored bespravno postavljene šupe i radionice, u okolini zgrade ima puno bespravno okupiranih okućnica.

Dragi banjčani, sklopili ste pakt sa djavolom. Uživajte u vašem grejanju. Gonzi kupi na ljudi gume za plivanje i gumene čizme. Nikad više SNS u životu ne glasam! Moja najveća greška u životu

Petrović raskopao šumu da priključi 3 kuće. Investicija 10 miliona, meaečna zarada 30.000 dinara. Za 30 godine će se isplati hahaha Gradjani glasali ste, punite im džepove i opet glasajte. Sramota za banjsku vlast, vranjsku vlast, užas! Narkodileri su gospoda za vas, bar ne otimaju od naroda.

Ali mi građani smo.platili instalacije grejanja po stanovima i priključke. Nije nam novi dom džabe uvodio.

I sa osrednjim advokatom možete naplatiti štetu.

Gonzi na koji konkur je Goran zaposlija snašku u Novi dom? Za ništa se ne pitaš

Dok je botova i pojava, kao sto je dotični sns bot, koji koriste reč "drukše", živeće ovaj narod. Bot zna da je voda 30-40 cm (nikako 70!) hahaha. Merio je sigurno dubinu, ili je dobio instrukcije da komentariše objavu, verovatno za sendvič. Živeo vođa, živeli sns botovi.

Najnovije vesti

ZutoCvece