FUDBAL: SUPER LIGA

Neka se pazi Partizan

 

Zahvaljujući dvostrukom strelcu Nikoli Radoviću, Radnik slavio pobedu protiv OFK Bačke od 2:0. Radnik u nedelju domaćin Partizanu

 

Druga uzastopna pobeda tima iz Surdulice dovela je Radnik na deseto mesto na tabeli Super lige. Do petnaestog boda došlo se nakon odlične igre protiv novog superligaša OFK Bačke. Raspoloženi Nikola Radović u 41. i u 93. minutu matirao je mladog Stepandića. Radović komentariše poslednji uspeh, ali i ono što dolazi:

- Otišli smo sa namerom da zabeležimo pobedu. To smo i učinili. Svi smo dali ogroman doprinos, a meni se posrećilo da postignem oba gola. Sada naš tim mnogo lakše diše, izbili smo na deseto mesto na tabeli i od poslednjeplasiranog Čukaričkog bežimo osam, a od pretposlednjeg Borca iz Čačka sedam bodova. Još nismo završili ceo posao, ali se iskreno nadam da naš tim neće doći u situaciju da se bori za opstanak u Super ligi.

U nedelju predstoji još veći izazov, okršaj sa Partizanom?

-Čast je za svakog igrača da igra protiv crno-belih. Oni su favoriti. Mi ne pretimo nikome, ali i imamo svoje adute. Biće to meč koji će mnogi pamtiti. Pun stadion i borba ne za bodove, rekao bih za prestiž. Imamo šanse da Beograđane iznenadimo. Kako? To znamo mi i naš strateg Neško Milovanović, tajne se ne otkrivaju.

Gde vidite vaš tim po okončanju ove više nego naporne sezone koja se završava 12. decembra?

-Sada smo deseti na tabeli. Želimo svi da okončamo jesen na osmoj poziciji. Mislim da to nije nedostižno s obzirom da deveti Metalac ima isti broj bodova kao i mi, a da nam Rad beži samo tri boda.

Utakmice u Surdulici prati mali broj navijača?

-Dobri rezultati dovode navijače. Očekujem da će ih biti sve više, jer smo prekinuli post i počeli da pobeđujemo. Najveća sreća za svakog od nas je kad su tribine pune.

AluTerm plus