RUKOMET: SUPER «B» LIGA

Nadmoćni Leskovčani

 

Zahvaljujući lošoj odbrani, pogotovo u prvom poluvremenu, lider na tabeli Dubočica 54 iz Leskovca slavila u Vranju zasluženu pobedu od 35:29, poluvreme 19:11. U subotu u šestom kolu, rukometaši Vranja domaćini beogradskom Sinđeliću

 

Svi u taboru Vranjanaca znali su da su Leskovčani najbolja ekipa u ligi. Međutim, tinjala je nada u uspeh. Došlo je oko 500 ljubitelja rukometa da na delu vide obe ekipe. Domaći prvih 30 minuta, najblaže rečeno, neprepoznatljivi. Loša igra u odbrani doprinela je da gosti iz Leskovca od prvog do 30. minuta povećavaju prednost da bi na kraju, po završetku prve deonice, na semaforu bilo 11:19. U nastavku, mnogo bolja igra, ali i Leskovčani su uzvraćali. Krajnji rezultat od 29:35 sve govori. Mladi Miloš Aleksić izneo je svoje viđenje neuspeha svog tima:

-Nismo odigrali onako kako je zamislio trener Miodrag Nikolić. Pogotovo smo bili loši u odbrani i to nas je skupo koštalo. Napravili su ogromnu razliku od osam golova prednosti. U nastavku, naša bolja igra, ali i oni su igrali fenomenalno. Da budem iskren, Dubočica je bolji tim od nas i mi smo im čestitali na zasluženoj pobedi.

U subotu ponovo ste domaćini?

-Dolazi nam beogradski Sinđelić. Nimalo lagan meč. Nisu jaki kao Leskovčani, ali imaju kvalitet. Njihove su ambicije da se plasiraju u najviši rang. Svesni smo vlastitih grešaka koje do ovog susreta moramo da ispravimo i uz pomoć navijača zabeležimo pobedu.

AluTerm plus