RUKOMET: SUPER «B» LIGA

Poveli pa stali

Oni su u poslednjih šest minuta dali pet golova- žali najbolji strelac u redovima Vranja Petar Drašković posle poraza od Novog Pazara 27:31

 

Rukometaši Vranja i na svom drugom gostovanju doživeli su poraz. Posle Mokre Gore i Zubinog Potoka, neuspeh je doživljen i na vrućem terenu u Novom Pazaru od domaćeg superligaša. Fantastična igra u odbrani donela je prednost timu trenera Miodraga Nikolića od samog početka pa sve do poslednjeg 30. minuta. Pored Save Taškovića, u timu Vranjanaca ponovo je efikasan bio Petar Drašković. Međutim njegovih osam golova nisu bili dovoljni za konačan uspeh:

-U prvih pola sata nismo dozvolili Novopazarcima da sastave kraj s krajem. Već u drugom minutu dao sam prvi gol za svoj tim, drugi u 5. i već smo vodili sa 2:0. Najveću razliku napravili smo u 17. minutu kada je bilo 10:5 za nas. Novopazarci su u poslednjih pet minuta smanjili i otišli smo na odmor sa tri gola prednosti 16:13.

U nastavku mnogo slabija igra?

-Kao da smo ostali bez daha. Držali smo se dobro sve do 53. minuta kada sam postigao pogodak za 26:23. Neshvatljivo smo loše odigrali završnicu. Oni uspevaju da u preostalih šest minuta postignu pet golova, mi nijedan, samo je u poslednjim sekundama Tašković dobro poentirao za 31:27 za domaćina».

Dolazi vam u goste Dubočica?

-Leskovčani uvek su tvrd orah. Postoji veliki rivalitet dva kluba. Mi imamo prednost domaćeg terena, tu je i naša publika. Ne smemo ponoviti greške iz Novog Pazara.

AluTerm plus