RUKOMET: SUPER «B» LIGA

Tašković prelomio

 

Odigrali smo ponovo odlično u odbrani, gosti iz Prokuplja odolevali su samo u prvih 15 minuta, ostalo vreme pripalo je nama i zasluženo smo slavili pobedu. U Novi Pazar idemo takođe sa namerom da donesemo makar jedan bod - ističe najbolji u redovima domaćih

 

Gosti iz Prokuplja držali su se u prvih petnaestak minuta, zatim su popustili, da bi u finišu prve deonice iznenadili domaće – 15:14. Trener Miodrag Nikolić grmeo je u svlačionici, tražeći više odgovornosti u odbrani. Konačno, sve je leglo u nastavku, a ubojiti Bujanovčanin u redovima Vranjanaca Sava Tašković bio je uspešan i u igri, ali i sa linije sedam metara, postigavši ukupno 10 golova:

- Uspeli su da nam pariraju donekle u prvom poluvremenu. Mi smo u drugom poluvremenu igrali mnogo bolje i efikasnije, i zasluženo slavili pobedu – kaže na samom početku razgovora o ovom susretu ubojiti Tašković.

Imali ste i podršku sa tribina?

-Mnogi su se iznenadili dobrom posetom, ja ne. Znam da kada ekipa pravi rezultate, gledalaca je sve više. Davali su nam vetar u leđa i njima pripada zasluga za novi uspeh našeg tima.

Zajedno sa kapitenom Stamenkovićem i mladim Aleksićem vi ste bili najprecizniji u šutevima. Dali ste ukupno 10 golova?

-Moje je da dajem golove. Igrali smo svi vrlo odgovorno u odbrani, imali brze kontre i to je zbunilo našeg protivnika. Važno je da smo prikazali kvalitetan rukomet koji je bio satkan od dinamike, lepih dodavanja i na kraju, atraktivnih golova.

U narednom kolu gosti ste Novom Pazaru, čemu se nadate?

-Pa, nadamo se najboljem. Na to imamo pravo. Znamo svi da je u Novom Pazaru uvek vruće. Rivalitet dva kluba je veliki. Neće nam biti lako, mislim da će odlučiti motivacija, a mi smo motivisani - zaključujeTašković.

ZutoCvece