DINAMO PRED START SEZONE

Recko skockao tim za Proleter

 

Što se tiče igrača, poslednji meč sa Ropotovom je pokazao da smo ušli u prvoligaški ritam i da moj tim spremno dočekuje novosadski Proleter. Nadam se pobedi i velikom broju navijača na meču koji je na programu u nedelju u 17,30 časova- raportira trener i predsednik Antić

 

 

Zbog problema oko transfera nadležnosti sa stare na novu upravu i nemogućnosti raspolaganja novcem, jedini finansijski oslonac tima je trener Dragan Antić koji vadi pare iz vlastitog džepa:

-Nema dana kad ne zatvaram vlastitim parama goruće probleme u klub. Uopšte ne razumem ovu situaciju. Neki kažu da je Zoran Antić stigao sa mora, ali se krije i neće da potpiše zapisnik i omogući mi da deponujem svoj potpis. Što se tiče igrača, poslednji meč sa Ropotovom je pokazao da smo ušli u prvoligaški ritam i da moj tim spremno dočekuje novosadski Proleter. Nadam se pobedi i velikom broju navijača na meču koji je na programu u nedelju u 17,30 časova. Fudbaleri takođe sa optimizmom gledaju na nedeljni susret, ali i optimisti su u pogledu rezultata u jesenjoj trci za bodove. Nikola Stošić, levokrilni napadač kaže:

-U nedelju pruža nam se prilika da pokažemo šta znamo i umemo. Nadam se pobedi.

Njegov klupski drug Nikola S. Arsić, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, susret sa Novosađanima očekuje rečima:

-Proleter je školovana ekipa, imaju odličnu pas igru, mi igramo oštrije i zato smo u prednosti. Liga je sada mnogo slabija i tu je naša šansa da u ovoj ozbiljnoj priči budemo što bolje plasirani.

Napadač Nikola Z. Arsić, takođe je optimista:

-Bitno je da u prvom meču zabeležimo pobedu i tako sebi olakšamo gostovanje u Pirotu. Mislim da će Dinamo završiti jesen među prvih pet ekipa.

 

 

LIČNA KARTA FK DINAMO

Osnovan: 24.04.1947.

Predsednik: Dragan Antić

Generalni sekretar: Marko Stanković

Tehnički sekretar: Bratislav Vučković

Direktor marketinga: Marko Antić

Savetnik za sportska pitanja: Jovan Dimitrijević

Boja dresova: žuta

Stadion: Pamučnog kombinata Jumko

Kapacitet: tri hiljade

 

IGRAČKI KADAR – golmani: Miroslav Grujičić, Dalibor Mladenović, igrači: Jovan Zucović, Aleksandar Simov, Nikola Anđelković, Nikola Jovanović, Nikola Stojanović, Petar Veličković, Miljan Stojanović, Nikola Mitić, Miloš Cvetković, Šegun Okamijan, Nikola S. Arsić, Stefan Nikolić, Nikola Z. Arsić, Nikola Popović, Milan Stavrić, Marjan Petrović, Miloš Djorđević, Nikola Stošić, Učua Tisini, Aleksandar Jovanović, Milutin Ivanović, Ninoslav Karapandžić, Nikola Stefanović

Stručni štab: trener Dragan Antić, pomoćni trener Igor Stojković, trener golmana Goran Ristić, klupski lekar dr Jovica Kostić, fizioterapeut Goran Mitrović

 

 

SEDAM PRIJATELjSKIH MEČEVA

Dinamo je tokom jednoipomesečnog rada u Vranju i na Vlasinskom jezeru odigrao sedam kontrolnih mečeva. U prvom susretu pobedili su zonaša Nebeske anđele sa 3:1, od prvoligaša ČSK Pivare iz Čelareva izgubili sa 0:3, sa niškim Radničkim igrali miroljubivo 1:1, potom pretrpeli poraz u Pirotu od Radničkog sa 0:1, sa surduličkim Radnikom igrali nerešeno 2:2, zatim pretrpeli poraz od Vranjske Banje od 0:1, a na svom terenu u generalnoj probi savladali zonaša Ropotovo sa 4:0.

ZutoCvece