TALENTI: KADRUŠ FETAHI

Trnovčanin u Vranju

Mladi Trnovčanin Kadruš Fetahi ponikao je u mlađim selekcijama FK Ternoci iz Velikog Trnovca. Međutim, mlađe selekcije stale su sa radom pa je njegov otac  Sabit stupio je u kontakt sa ljudima iz OFK Vranje koji su posle nekoliko minuta razgovora pozvali Kadruša u svoje redove u zimskom prelaznom roku. Od prvog dana Vranjanci su ga prihvatili, a on je to uzvratio odličnim igrama i golovima. Kadruš se razigrao i nema susreta u kome ne postigne pogodak. Pored Kadruša, sretan je i njegov otac Sabit Fetahi:

-Hvala ljudima iz Vranja što su u svoje redove primili moga sina. Nije lako Kadrušu, prepodne u školi u Velikom Trnovcu, a popodne na treningu u Vranju. Svakodnevno ga vozim, nije to lako, ali meni ne predstavlja teškoću, jer moj sin ne može bez fudbala. Počeo je da daje golove i po rečima trenera, uveliko napreduje. To me raduje, jer trud se polako isplaćuje – reči su Kadrušovog oca Sabita. 

Treneri Dušan Stojanović i Lazar Paunović tvrde da je Fetahi talentovan, ali da zbog propuštenog osnovnog fudbalskog obrazovanja mora mnogo da radi. Iskusni trenerski vuk Dušan Stojanović dodaje:

-Kadruš voli fudbal više od svega. Kada je došao kod nas, zbog slabog srpskog gotovo i da nije govorio. Brzo se sprijateljio sa našim pionirima i sada priča ko navijen. Drago mi je što su ga naša deca prihvatila, on to oseća i zato na svakoj utakmici daje svoj maksimum. Na poslednja dva susreta postigao je dva gola. Vrlo je borben, a i razvijen za njegovo godište. Ako nastavi ovako uporno da radi, uveren sam da će postati dobar fudbaler – zaključuje trener Stojanović.

 

 

PROFIL

Ime i prezime: Kadruš Fetahi

Rođen: 21.05. 2001. u Velikom Trnovcu

Visina: 178

Težina: 66

Klub: OFK Vranje

Selekcija: pionirska

Mesto u timu: napadač

Karijera: mlađe selekcije FK Ternoci

ZutoCvece