PREDSENIK NIKOLIĆ U JUŽNOJ SRBIJI

Nema odmora dok traje obm... obnova

Naravno, nema odmora dok traje obm... obnova. Tako je vladika vranjski Pahomije „eptem“ obnovio i Manastir Svetog Nikole iznad Vranja, pa ispada da je ovde najbolje da objekti (naročito sakralni) budu prvo spepelosani, da bi se onda kao Feniks (molim da ovo ne bude shvaćeno paganski), podigli iz pepela

 

U ponedeljak, na gradsku slavu Vranja, na „Duhove“, jug Srbije je posetio Tomislav Nikolić, predsednik države. Došao je helikopterom, kao što i priliči jednom takvom predsedniku jedne takve države; sreća, te nije tu okolo bilo ministara odbrane, zbog helikoptera. Prva predsednikova destinacije posete ovom čemernom delu države, bila je vojna baza Jug kod Bujanovca, odakle je odleteo u Manastir Sveti Prohor Pčinjski, čiji je „Kraljev konak“ izgoreo 27. januara 2014. godine, i od tada traje njegova obnova.

UVI, UVI MNjE!

Naravno, nema odmora dok traje obm... obnova. Tako je vladika vranjski Pahomije „eptem“ obnovio i Manastir Svetog Nikole iznad Vranja, pa ispada da je ovde najbolje da objekti (naročito sakralni) budu prvo spepelosani, da bi se onda kao Feniks (molim da ovo ne bude shvaćeno paganski), podigli iz pepela.

Kompletan tekst možete pročitati pretplatom na elektronsko izdanje "Vranjskih" preko www.novinarnica.net

ZutoCvece