MEMORIJALNI TURNIR U MALOM FUDBALU «MIŠA POPOVIĆ»

Kadeti Dinama najbolji

Specijalni žiri za najboljeg igrača proglasio je kadeta Dinama Vladimira Stoiljkovića, a za najboljeg golmana njegovog klupskog druga Stefana Dodića

 

Morava: drugo mestoKadeti Dinama pobednici memorijalaPoštujući životnu filozofiju legende vranjskog fudbala da u životu nisi ono što misliš da jesi, niti ono što bi želeo da budeš, već samo ono što radom potvrđuješ, kadeti Dinama zajedno sa trenerom Draganom Stojanovićem Firgom, održali su obećanje porodici rano preminulog fudbalera – ocu Tihomiru, supruzi Snežani, sinu Vladi i kćerki Marijani - da će osvojiti veliki pehar i odneti ga u vitrine kluba gde je davnih šezdesetih godina Miša Popović naučio prve fudbalske korake. Voljom žreba već na startu memorijala publika je imala priliku da vidi neviđeni okršaj gradskih rivala Dinama i OFK Vranja. Golovima Vladimira Stoiljkovića u 30. i 32. Nikole Ristića u 36. i Dušana Ristića u 39. minutu Dinamo je zabeležio ubedljivu pobedu od 4:0. U drugom meču prolaz za finale tražili su sa istim žarom kadeti Morave iz Vladičinog Hana i Radnika iz Surdulice. Nakon krajnje uzbudljivih i neizvesnih četrdeset minuta igre, Hančani su uspeli da savladaju Surduličane sa 3:2.

Učesnici sa porodicom Miše PopovićaRadnikU borbi za prvo mesto, kadeti Dinama uspeli su da savladaju vršnjake Morave iz Vladičinog Hana sa 5:3. Seriju golova otpočeo je Bojan Mitić u 3. minutu, nastavio Tihomir Stamenković u 13. a tri minuta kasnije u listu strelaca se upisao Bojan Stojanović, a u finišu još Bojan Mitić i Marko Hristić. Tri gola za Hančane postigli su Mihajlo Aleksić u 5, Filip Pešić u 8. i Vujadin Ilić u 24. minutu.

U borbi za treće mesto sastali su se OFK Vranje i surdulički Radnik. Prava fudbalska predstava sa mnogo golova i na kraju visok rezultat od 9:7 za OFK Vranje.

OFK VranjeVeliki pehar kadetima Dinama uručen je od strane organizatora, Sportskog saveza Grada. Pehari su pripali i drugoplasiranoj ekipi Morave, trećeplasiranoj ekipi OFK Vranje, kao i četvrtoplasiranom Radniku. Specijalni žiri za najboljeg igrača Memorijalnog turnira proglasio je kadeta Dinama Vladimira Stoiljkovića, a za najboljeg golmana čuvara mreže Dinama Stefana Dodića.

Veterani Dinama i Vranjske BanjeU revijalnom delu memorijala snage su odmerili petlići vranjskog Dinama i Vranjske Banje. Bili su bolji Vranjanci -4:1. Na kraju turnitra na parket velike dvorane Sportske hale istrčali su veterani vranjskog Dinama i Vranjske Banje. Pobedili su Vranjanci sa 7:4, čime je spuštena zavesa na drugi po redu Memorijalni turnir «Miša Popović», koji se održava u prvim danima februara kada je Popović 2009. u svojoj 52. godini iznenada preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Nišu, ostavljajući za sobom dubok trag u vranjskom fudbalu.

NAVIJAČI ZA ANASTASIJU
Tokom turnira posetioci su u specijalno sanduče ubacivali novac, pomažući prilozima lečenje obolele Vranjanke Anastasije Trajković. Sakupljeno je 12.000 dinara koje je organizator predao porodici obolele devojčice.

DVA GOLA STOILjKOVIĆA
DINAMO – OFK VRANjE  4:0(0:0)
Igrano u Sportskoj hali. Gledalaca: 200. Sudije: Nikola Ničić i Mihajlo Vučković (obojica iz Vranja). Nagomilavanje prekršaja: Dinamo 7 (3+4), Ofk Vranje 4 (1+3). Strelci: Vladimir Stoiljković u 30. i 32, Nikola Ristić u 36. i Dušan Ristić u 39. za Dinamo.
DINAMO: Dodić, Mitić, Stojanović, Stoiljković, Nikola Ristić, Milenković, Dušan Ristić, Hristić, Stamenković, Stajić, Petković, Jovanović, Stošić.
OFK VRANjE: Vasić, Miletić, Vučković, Trajković, Petković, Stajić, Cvetković, Stošić, Jovanović, Stefanović.
Igrač utakmice: Vladimir Stoiljković (Dinamo).

MORAVA DUBOKA ZA SURDULIČANE
MORAVA – RADNIK  3:2(1:2)
Igrano u Sportskoj hali. Gledalaca: 200. Sudije: Mihajlo Vučković i Nikola Ničić (obojica iz Vranja). Nagomilavanje prekršaja: Morava 4 (1+3), Radnik 5 (2+3). Strelci: Miljan Pavlović u 17, Ilija Ristić u 26. i Filip Pešić u 32. za Moravu, a Nikola Radovanović u 10. i Miloš Petrović u 20. za Radnik.
MORAVA: Djorđević, Aleksić, Ilić, Vladimir Pešić, Ristić, Kitanović, Nikolić, Aleksandrović, Filip Pešić, Pavlović, Milenković, Krstić.
RADNIK: Ranđelović, Stojković, Šaćirović, Marković, Petrović, Stošić, Radovanović, Ristić, Nikolić.
Igrač utakmice: Filip Pešić (Morava).

BORBA ZA TREĆE MESTO
HET TRIK ALEKSANDRA STOŠIĆA
OFKA VRANjE – RADNIK 9:7(3:1)
Igrano u Sportskoj hali. Gledalaca: 300. Sudije: Nikola Ničić i Mihajlo Vučković (obojica iz Vranja). Nagomilavanje prekršaja: OFK Vranje 3 (1+2), Radnik 8 (3+5). Strelci: Aleksandar Stošić u 5, 8. i 39. Nikola Cvetković u 15, Bojan Mančić u 21, Nikola Jovanović u 27, 34. i 36. i Nikola Cvetković u 29. minutu za OFK Vranje, a Aleksa Stošić u 3, 30, 31. i 36, Nikola Radovanović u 24. i 37. i Stefan Marković u 40. minutu za Radnik.
OFK VRANjE: Vasić, Miletić, Vučković, Trajković, Petković, Stajić, Cvetković, Stošić, Jovanović, Stefanović.
RADNIK: Ranđelović, Stojković, Šaćirović, Marković, Petrović, Stošić, Radovanović, Ristić, Nikolić.
Igrač utakmice: Aleksandar Stošić (OFK Vranje).

BORBA ZA PRVO MESTO
MAJSTORIJE MARKA HRISTIĆA
DINAMO – MORAVA  5:3(3:2)
Igrano u Sportskoj hali. Gledalaca: 300. Sudije: Nikola Ničić i Mihajlo Vučković (obojica iz Vranja). Nagomilavanje prekršaja: Dinamo 8 (3+5), Morava 8 (4+4). Strelci: Bojan Mitić u 3, Tihomir Stamenković u 13, Bojan Stojanović u 16, Bojan Mitić u 36. i Marko Hristić u 40. minutu za Dinamo, a Mihajlo Aleksić u 5, Filip Pešić u 8. i Vujadin Ilić u 24. minutu za Moravu. Žuti karton: Nemanja Djorđević (Morava).
DINAMO: Dodić, Mitić, Stojanović, Stoiljković, Nikola Ristić, Milenković, Dušan Ristić, Hristić, Stamenković, Stajić, Petković, Jovanović, Stošić.
MORAVA: Djorđević, Aleksić, Ilić, Vladimir Pešić, Ristić, Kitanović, Nikolić, Aleksandrović, Filip pešić, Pavlović, Milenković, Krstić.
Igrač utakmice: Marko Hristić (Dinamo).

REVIJALNI MEČEVI
TRIJUMF PILEŠKINIH  PETLIĆA
DINAMO – VRANjSKA BANjA  4:1(3:0)
Igrano u Sportskoj hali. Gledalaca: 300. Sudije: Nikola Ničić i Mihajlo Vučković (obojica iz Vranja). Strelci: Filip Petković u 5. i 8. minutu, Mateja Arizanović 12. i Zoran Jašarević u 24. minutu za Dinamo, a Petar Kostić u 22. za Vranjsku Banju.
DINAMO: Ognjen Ristić, Milan Ristić, Petrović, Milenković, Jašarević, Novković, Stoiljković, Djorđević, Veličković, Jovan Ilić, Pešić, Vukašin Ilić, Antić, Arizanović.
VRANjSKA BANjA: Aleksandar Georgijev, Petar Kostić, Eminović, Stoiljković, Stevanović, Zlatanović, Ristić, Antić, Zlatković, Anđelković, Jovan Kostić, Tasić, Stojanović, Nikola Georgijev, Filipović, Djorđević. 

MEČ VETERANA
OSMANOVIĆ RAZORIO BANjČANE
DINAMO – VRANjSKA BANjA 7:4(3:0)
Igrano u Sportskoj hali. Gledalaca: 300. Sudije: Nikola Ničić i Mihajlo Vučković (obojica iz Vranja). Strelci: Nenad Jakšić u 16. i 23, Momčilo Novković u 17, Dejan Osmanović u 30, 34. i 38, i Miško Veljković u 31. za Dinamo, a Dejan Ristić u 36, Aleksandar Antić u 38. i 40. i Srećko Bogdanović takođe u 40. minutu za Vranjsku Banju.
DINAMO: Branko Anđelković, Slavoljub Stevanović, Nenad Jakšić, Branislav Stošić, Dimitrije Stošić, Miško Veljković, Dejan Osmanović, Dragan Antanasijević, Zvonko Ristić, Jova Ristić, Momčilo Novković.
VRANjSKA BANjA: Aleksandar Antić, Dejan Ristić, Saša Stoiljković, Srećko Bogdanović, Miodrag Stamenković, Milan Kostić, Marko Nešić, Milan Anđelković.

Sajam Zaposljavanja